• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM
PROGRAM

sobota

05.07.2014

22:00

Glavni oder na Dravi

Koncert

S prijazno pomočjo:




Priporočamo

JINX (CRO)

20 LET SKUPINE JINX

Jadranka Ivaniš – Yaya (vokal), Gordan Muratović – Coki (kitara), Berko Muratović (bobni), Marijan Gudelj (klaviature), Kruno Cvanciger (bas), Igor Pavlica (truba), Miron Hauser (trombon), Ivan Kovačić (saksofon)

Skupina Jinx bo v letu 2014 obeležila 20 let glasbenega delovanja s serijo koncertov po Hrvaškem, Sloveniji, Srbiji, BIH in širše.

Kot tudi pri drugih 20-letnikih je aktivnost Jinx-ov v polnem zamahu in zagotovo lahko pričakujemo obletnico na več različnih, a sorodnih umetniških platformah, pa naj gre za koncerte, glasbo za gledališče in muzikale, slikanje, razstave, glasbeno produkcijo ali nove pesmi.

Vrhunsko zabavo ob skupini Jinx seveda lahko najprej pričakujete na odru, za katerega skupina pripravlja super atraktiven presek izjemno neobičajne kariere, v katerem boste imeli priložnost uživati v dobro poznanih hitih, kot so Tamo gdje je sve po mom, Na Zapadu, Smijem se, Da smo se voljeli manje, Bye Bye Bye Baby Bye …

Ob tej priložnosti vas pozivamo, z Yayinimi besedami, da se nam pridružite: ”Jinx smo zelo srečni, da bomo igrali serijo koncertov ob naši 20 obletnici glasbenega dela in delovanja. Veselimo se že vnaprej, da bomo skupaj pregnali slabe vibracije in presežek žalosti okrog nas. Vrgli bomo pozitiven urok na vse, ki bodo prišli v živo zaplesati in se pozabavati z nami.“

Oglej si video
Obišči spletno stran

Za ogled dogodka potrebujete Lento ali dnevno vstopnico.

FACEBOOK