• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM
PROGRAM

petek

04.07.2014

11:00

Oder Art kamp

Koncert

S prijazno pomočjo:




MY WAY

Zavod Posluh, Zgornja Polskava

Matija Žižek (alt saksofon), Filip Kokol (bobni), Tine Omeragič (električna kitara), Zala Orešič (tolkala, zvočni efekti in vokal), Maruša Mesarič (zvočni efekti, klaviature in vokal), Lucija Kovačič (klaviature in vokal) 

Glasbena skupina My Way je meseca aprila praznovala dve leti!

Glasbena skupina My Way, ki jo sestavljajo nadebudni trinajst- in štrinajstletniki z Zgornje Polskave, je nastala na pobudo šestih učencev istega razreda ter njihove učiteljice Cvetke Belca. Kot šestošolci so se namreč hoteli ob prehodu na matično šolo na Spodnji Polskavi od podružnične posloviti na poseben način, zato so sestavili rockovski bend. Ker so med seboj tudi prijatelji in jim igranje v bendu veliko pomeni, so z vajami nadaljevali v okviru Zavoda Posluh pod vodstvom njihovega mentorja in bendovega basista Manča Kovačiča.

Kmalu so se začeli vrstiti prvi javni nastopi in uspehi (na Zgornji in Spodnji Polskavi, v Miklavžu, v Mariboru, v Slovenski Bistrici …), med katerimi jim največ pomeni lanski samostojni enourni koncert na Festivalu Lent. Igranje v bendu zanje predstavlja poseben izziv, zato so veseli vsake priložnosti, ko se lahko javno predstavijo publiki, učijo premagovati tremo in pridobivati izkušnje na odru. Želijo si tudi, da jih spoznajo najstniki v ožjem in širšem okolju, zato jih lahko kdaj povabite medse!

Oglej si video
Obišči spletno stran

Ogled dogodka je brezplačen.

FACEBOOK