• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM
PROGRAM

četrtek

03.07.2014

21:00

Večerov oder

Koncert

S prijazno pomočjo:




BIG MANDRAKE (VEN)

Gilberto Lazo (vokal), Eduardo Malave (kitara), Gian Piero Gigante (kitara), Claudio Castellano (bas), Romulo Rasic (bobni), Luis Daniel (trobenta), Francisco Issa (saksofon), Jhorman José Tellechea (bas kitara), Eloy Miguel Dávila Gómez (bobni)

BIG MANDRAKE je v Venezueli in Evropi dobro poznana ska skupina. Igrali so na večjih festivalih v Venezueli in tudi v tujini: Skaricuao Fest, Mighty Sound, Real Beat fest, This is Ska, Fête de la Musique v Caracasu, pa tudi v Berlinu, v italijanskemu Ledru, na festivalih Umsonst & Draussen v Stuttgartu, na Porta Westfalica ter na drugih. Od leta 2005 so izpeljali devet zaporednih evropskih turnej, kjer so z glasbo in energijo poživljali na tisoče mladih v več kot štirinajstih evropskih državah.

Skupina ustvarja nove mešanice glasbe in ritma z osnovnimi elementi ska/punk/rock zvrsti. Odprti za raznolikost vplivov ter zahvaljujoč številnim glasbenim trendom ustvarjajo nezgrešljiv venezuelski ska, ki ga združujejo s široko paleto karibskih ritmov in zvokov. Za skupino je raznolikost tista, ki združuje ljubezen, zabavo in družbeno zavest – in prav vse to je navdih za besedila njihovih skladb.

BIG MANDRAKE so nabiti z energijo in iskrenostjo, ki na vsakem koncertu združujeta ljudi in ustvarjata pristno vez med skupino in občinstvom.

Oglej si video
Obišči spletno stran

Za ogled dogodka potrebujete Lento ali dnevno vstopnico.

FACEBOOK