• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM
PROGRAM

petek

27.06.2014

23:00

Mladinin oder

Koncert

S prijazno pomočjo:




BURN FUSE ● MOTHER'S CHAINSAW (BIH)

BURN FUSE

Gašper Podbregar (vokal), Jaka Tot (kitara), Jernej Luzar (kitara), Miha Hlastec (bas), Klemen Krajnc (bobni)

Burn Fuse je bend iz Celja, ustanovljen jeseni 2010. Zvrst, ki jo igrajo, je predvsem metal, kombiniran S hardcorom in progresivnimi deli. Kot večina metal/hardcore bendov, tudi Burn Fuse prakticira petje in »scream« vokale. Njihova glasba vsebuje veliko težkih melodičnih rifov, »clean« kitarskih delov s petjem, težke »breakdowne« in efekte. Nastop v živo pa je zelo divji in energičen. Igrali so že z Anti-flag, Strike Anywhere, Mute, To kill achilles. Heretic, LastDayHere, Avven, Flyspoon, Before the murder, Abk, In the crossfire, Until death, Inmate, Hladno pivo, Dead by Grace in drugimi. Leta 2012 si izdali prvi in doslej edini album Not too late.

MOTHER'S CHAINSAW (BIH)

Danijel Raspudić – Dane (vokal, el. kitara), Milijan Raspudić – Mika (el. kitara), Marko Krišto (bas), Andrija Lesko (bobni)

Mother's Chainsaw je metalski bend iz Mostarja. Ustanovljen je bil leta 2006 s strani kitarista in pevca Danijela Raspudića in je od takrat večkrat menjal člane.  Z zdajšnjimi člani je bend leta 2010 posnel prvi album »To the bone«. Album je bil odlično sprejet s strani kritikov in je bil predvajan na radijskih postajah v Veliki Britaniji, ZDA, Italiji, Nemčiji, Belgiji itd. Njihovo glasbo bi lahko opisali kot metal s priokusom balkanske etno glasbe.

Oglej si video , 2
Obišči spletno stran , 2

Za ogled predstave potrebujete Lento ali dnevno vstopnico ali posamično vstopnico.

FACEBOOK