• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM
PROGRAM

nedelja

22.06.2014

22:00

Vetrinjski dvor

Stand-up

S prijazno pomočjo:




MLADE NADE

Tin Vodopivec

Tin Vodopivec je gonilna sila lepega števila različnih zabavnih projektov, idejni oče Festivala Panč, njegova neizmerna delovna energija pa mu odpira vrata v številne še neodkrite svetove zabavljaštva.
Nastopil je že praktično povsod. Od tega, da je v Hali Tivoli ogreval publiko na koncertu Julia Iglesiasa, do nastopov na poslovnih dogodkih, modnih revijah, porokah, študentskih zabavah ali brucovanjih. Redno gostuje na Hrvaškem, od televizijskih nastopov pa se lahko pohvali z nastopi v zabavnih oddajah na TV Slovenija, RTS in TV3. Februarja letos je premierno nastopil v Veliki Britaniji, in sicer v Londonu ter na festivalu komedije v Leicestru. Njegov humor prepriča prav vsakogar, saj so njegove šale ljudske in nevsiljive. Tin je na odru prijeten in všečen, njegova odrska persona - zmedenec, ki je prepameten za lastno dobro - pa deluje naravno in je zato zelo prepričljiva. Po številu nastopov Tin prednjači pred vsemi ostalimi slovenskimi stand-up komiki, saj je zaradi zmernega, neškodljivega in obenem odličnega humorja zaželen povsod.

Andrej Tomšič

Primorec po rodu, sicer ultra resen državni uradnik, ki misli, da zna biti smešen in mu to včasih tudi uspe. Je na zelo dobri poti, da z nastopom na Lentu število svojih nastopov poveča za enega. Na skupno dva. OK, na pet.

Janoš Pečnik

Celje, vokal, kitara, digitalni marketing, steak, London, gin & tonic, Beatles, Lago di Como, gramofon, Alfa Romeo, Danilo Kocjančič, malvazija, Krakow, pale ale, Hunter S. Thompson, Surfer Rosa, smučanje ...

Aleš Trelc

Mlad komik, ki rad nastopa na velikih odrih, saj na majhnih zanj ni dovolj prostora. Nastop na Lentu bo zanj jubilejni 10. in za to priložnost obljublja presenečenje, ki pa ga najverjetneje ne bo delil - je namreč Gorenc!

 
Obišči spletno stran

Za ogled dogodka potrebujete Lento ali dnevno vstopnico.

FACEBOOK