• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM
PROGRAM

sobota

21.06.2014

21:30

Glavni oder na Dravi

Koncert

S prijazno pomočjo:




Priporočamo

SIDDHARTA AKUSTIČNO

Tomi Meglič (kitara, vokal), Primož Benko (kitara), Jani Hace (bas), Tomaž O. Rous (klaviature, programiranje), Boštjan Meglič (bobni, tolkala)

Siddharta, ki so se ravno vrnili iz turneje po Nemčiji, bodo za oboževalce in glasbene ljubitelje priredili nekoliko drugačen nastop. Unplugged akustična verzija njihovih znanih pesmi, ki so jih odigrali z veliko improvizacije, je osvežujoča sprememba. Pokriva njihov celotni opus, od starih pesmi z albumov Id in Nord do hitov z albumov Petrolea in Sage.

Vse hite bodo torej odbrenkali z malo manj težko mašinerijo, a z novim občutkom, v novih aranžmajih, ki so veliko bolj klubski in osebni. Saj veste, kako je: včasih se je treba malo "odštekat" s štroma, da se še bolje poštekaš s publiko.

Siddharta je petčlanska slovenska rockovska skupina, ki je nastala leta 1995 in ima po več kot desetih letih glasbenega ustvarjanja položaj najuspešnejše in najbolj priljubljene glasbene skupine v Sloveniji. 

Kot gostje bo nastopila skupina Pandora – Art of Pole, prva slovenska pole dance skupina, ki deluje v okviru Centra plesa Maribor. Ukvarjajo se z odrsko produkcijo in z izobraževalnimi delavnicami.

Oglej si video
Obišči spletno stran

Za ogled dogodka potrebujete dodatno vstopnico.

FACEBOOK