• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM
PROGRAM

četrtek

26.06.2014

21:00

Večerov oder

Koncert

S prijazno pomočjo:




JAMARAM (GER, USA, PUR, GBR) ● BRO

JAMARAM (GER, USA, PUR, GBR)

Tom Lugo (vokal), Samy Danger (kitare, spremljevalni vokal), Murxen Alberti (bobni), Benni Beblo (bas), Lionel Wharton (klaviature), Nik Thäle (tolkala), Peppi Beblo (saksofon, flavta, spremljevalni vokal), Max Wittmann (trobenta, krilovka)

Izpraznite oder! Vsi na mesta! Pozor, eksplozivno!

Odpičeni Jamaram so spet na poti! Za sabo imajo že 12 let kariere s 7 LP-ji, več kot 1000 koncerti v Nemčiji, Evropi in preostalem svetu in še kar ni videti konca. Koncertaši z juga Nemčije se v svet podajajo z novim albumom „La Famille“ in komaj čakajo, da se jim skupaj z vami odpelje!

Kljub temu da so izdali že 7 albumov in je za njimi dolga vrsta nastopov, jih je težko popredalčkati v katerokoli glasbeno zvrst. V njihovi glasbi se mešajo, ska, rocksteady, rok, latino, pop, hiphop, dub, socca&afro, pa tudi balkanski ritmi, ki skupaj predstavljajo popoln koktajl, ki njihove oboževalce opije z uživancijo!

Ne zamudite te senzacije in popokajte kot kokice!

BRO

Mate Brodar a.k.a. BRO je priznani glasbeni ustvarjalec, prisoten v mnogih različnih slogih ter zvrsteh. Stilski kameleon, izreden vokalist, glasbenik, producent in aranžer je junija 2009 z izidom svojega prvega samostojnega albuma stopil na novo pot. Glasba na plošči z naslovom Serious reggae deviations ne dopušča preveč predalčkanja, je pa bolj ali manj zasidrana v reggae vodah. Drugi album, izdan leta 2013, nosi naslov Smoods, na njemu pa poleg izvrstnih glasbenikov (Jani Hace, Marko Črnčec, Matej Horvat..) najdemo tudi kar nekaj znanih pevskih imen. Po mnogih odličnih in odmevnih koncertih (Sziget 2008 in 2013, Reggae camp LB27 Budapest, Soča Riversplash, Overjam festival...) je BRO postal uveljavljeno ime v reggae-krogih.

Oglej si video , 2
Obišči spletno stran , 2

Za ogled dogodka potrebujete Lento ali dnevno vstopnico.

FACEBOOK