• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM
PROGRAM

torek

24.06.2014

23:00

Mladinin oder

Koncert

S prijazno pomočjo:




LEA LIKAR & BAND ● BARBARI (CRO)

LEA LIKAR & BAND BARBARI (CRO)

Lea Likar (vokal), Jernej Šuštaršič (klaviature), Janez Dular (kitara, vokal), Jani Kovačec (bas), Žiga Dobravc (bobni)

Rdečelaska, ki nikamor ne gre brez čevljev z visoko peto, in dekle z močnim vokalom, ki se vedno glasno smeji. Lea Likar prihaja iz Kočevja in je, kadar ne poje, študentka psihologije. V svet glasbe je zašla že v otroških letih, s petjem v dekliškem zboru in igranjem klavirja ter francoskega roga. Trenutno je članica Vokalne skupine Vocabella, sodeluje pa tudi pri projektu Feel the Phil Collins.

Z izbranim repertoarjem avtorskih skladb ter domačih in tujih priredb, med njimi so Pink, Norah Jones, Papir in Madonna, je Lea zagotovilo za prijeten večer druženja in uživanja ob odlični glasbi.

BARBARI (CRO)

Barbara Munjas (vokal, kitara), Dino Kalčić (kitara), Ivan Benažić Benza (kitara), Alen Bernobić (bas kitara, klavijature), Teo Pokrajac (bobni), zunanji člani: Luka Berić (kitara), Jovana Joka, Weronika Partyka in Petra Horvat (tenor in bariton saksofonu), Tiziano Budicin (tonski mojster)

Po dolgoletnem skupnem delovanju so se leta 2013, hrepeneč po lastni ustvarjalnosti in novi glasbeni krvi zbrali v enem izmed bolj znanih mladih bendov na hrvaški rock sceni. Odlikuje jih melodični rock s pisanimi vplivi funka, punka, psihodelije in surf rocka. Pesmi so prežete s plesnimi in energičnimi ritmi, na nastopih pa se dramatična čustva iz albuma multiplicirajo in postanejo nekaj, pri čemer občinstvo ne more ostati ravnodušno. V zvok, podkovan z izrazitimi bobni so na eleganten in dinamičen način uspeli vgraditi tri električne kitare poleg razigrane bas sekcije.

V 10 mesecih delovanja so uspeli posneti in izdati album prvenec z naslovom "Monfiorenzo underground", tako pridobili še večje število občinstva in prejeli številne pozitivne kritike. Na albumu je 13 pesmi, večinoma z ljubezensko tematika, a podano na kreativen, svež in netipičen način.

Oglej si video , 2
Obišči spletno stran , 2

Za ogled predstave potrebujete Lento ali dnevno vstopnico ali posamično vstopnico.

FACEBOOK