• 26.6. - 11.7. 2015
    MARIBOR, SLOVENIJA
  • Glavni generalni pokrovitelj
    NKBM
PROGRAM

petek

20.06.2014

23:00

Mladinin oder

Ostalo

S prijazno pomočjo:




022 SIBINICUM MUNIMENTUM (CRO) ● HAIN TENY (SRB)

022 SIBINICUM MUNIMENTUM (CRO)

DuMaR (MC , producent), Crescendo (MC, freestyler), Građanin Josip (MC, pesnik), Dave Benners aka Davor Bilo (MC, vokal), Phatt F (DJ)

Člani skupine so se spoznali leta 2000 na Foundation Rap Show-u, k ga je organiziral Radio Šibenik. Z menedžerjem Branom Bronsonom so leta 2008 izdali singel „Dalmatinac“ za Croatia Records. Po težki bolezni in smrti menedžerja je skupina za nekaj let razpadla. Leta 2013 so se ponovno srečali in se iz 022 preimenovali v 022 Sibinicum Munimentum ter sredi političnih kampanj izdali kontroverzni singel «Biro United», ki so ga mnoge radijske postaje bojkotirale. Letos bodo vsak mesec, natančneje 22. v mesecu, izdali po en singel. Pri tem ohranjajo simboliko številke 22, ki jih spremlja že od vsega začetka.

HAIN TENY (SRB)

DJ Dee (turntable, sampler), MG Gost (MC, tolkala, bobni), Zupany (MC & DJing, sampler), PureSoul (video kitara, zvok, video)

Hain Teny [Word of Wisdom] je fusion hip-hop skupina v balkanski regiji, ki deluje od leta 2000. Njihovi nastopi so prav posebna mešanica hip-hopa, funka, jazza, soula in elektronske glasbe in, seveda, repa. Lahko se pohvalijo s številnimi uspešnimi turnejami po Balkanu in Evropi, kjer so si pridobili mnogo oboževalcev in kontaktov.

Oglej si video , 2
Obišči spletno stran , 2

Za ogled predstave potrebujete Lento ali dnevno vstopnico ali posamično vstopnico.

FACEBOOK